Skip to main content

KNRM Ter Heijde komt 65x in actie in 2020

Datum: zaterdag 02 januari 2021 | Sectie: Ter Heijde

KNRM Ter Heijde is in 2020 een record aantal keer ingezet. Maarliefst 65x is er een beroep gedaan op de vrijwilligers van het station vanwege een alarmering op het strand of voor de kust. 

Het was een jaar met een aantal gedenkwaardige gebeurtenissen voor onze bemanningsleden. Zoals de inzet bij het surfdrama in Scheveningen en de vele zwemmers die in problemen kwamen door de muien in de zomer.

In bijgevoegde infographic staat uiteengezet voor welke incidenten een beroep is gedaan op de bemanning. Daarin is goed te zien dat er een toename is van het aantal alarmeringen voor assistentie aan kitesurfers.

Door de corona situatie is het aantal oefeningen drastisch beperkt om zo het station inzetbaar te kunnen houden voor iedere alarmering. Door deze voorzorgsmaatregelen hebben we onze inzetbaarheid voor elke dag in 2020 kunnen garanderen.

We wensen iedereen een gezond en veilig 2021.

Ter Heijde

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.