Een mooie Reddingbootdag 2017

6 mei 2017
ter heijde

Vandaag was het Nationale Reddingbootdag, de dag om alle mensen welke een warm hart toedragen aan de KNRM eens een kijkje in de spreekwoordelijke keuken te laten nemen. Het weer was super en we hebben een hoop blije gezichten gezien.

De reddingboot George Dijkstra heeft bijna 300 mensen rondgevaren en over de hele dag hebben ongeveer 1000 mensen een bezoek aan ons station gebracht. De vele bezoekers hebben een indruk en het gevoel gekregen wat de echte vrijwillige bemanning mee maakt als ze bijvoorbeeld uitvaren met de reddingboot. Ze hebben kunnen rondkijken in het boothuis waar al het materiaal opgeslagen staat en uiteraard vragen kunnen stellen aan de bemanning. Er zijn veel foto’s en filmpjes gemaakt met mobiele telefoons en sommige pakte het wat professioneler aan.

We bedanken alle mensen voor hun gezelligheid, donaties en giften. Uiteraard moeten de vele vrijwilligers ook niet vergeten worden, er zijn al weken van voorbereiding geweest om deze dag mogelijk te maken.

Reddingbootdag in Ter Heijde werd mede mogelijk gemaakt door:

Weboma, Tegel Idee bv, MC van der Spek en Zn, Kubo, van Leent Bouwbedrijf, De Vries Verzekeringen, Rexnord Flat Top Europe, Den Bleker Hoveniers, Teve Bouw, Boers Tuinbouw, Glas-en Schildersbedrijf J. van den Ende, Waal, Zeedak-Westland bv, Zeeman Dakbedekking, Verkade Beton bv, Simba Kinderdagverblijf en BSO, van Nierop, Greve Banden, All-Roundliften, Vorm, Zwarts Bouwbedrijf, Valk & de Groot, Huub Vollebregt, vd Berg Machines en W-Sign.

Foto's o.a. door Fotodet