Skip to main content

Een mooie Reddingbootdag 2017

Datum: zaterdag 06 mei 2017 | Sectie: Ter Heijde

Vandaag was het Nationale Reddingbootdag, de dag om alle mensen welke een warm hart toedragen aan de KNRM eens een kijkje in de spreekwoordelijke keuken te laten nemen. Het weer was super en we hebben een hoop blije gezichten gezien.

De reddingboot George Dijkstra heeft bijna 300 mensen rondgevaren en over de hele dag hebben ongeveer 1000 mensen een bezoek aan ons station gebracht. De vele bezoekers hebben een indruk en het gevoel gekregen wat de echte vrijwillige bemanning mee maakt als ze bijvoorbeeld uitvaren met de reddingboot. Ze hebben kunnen rondkijken in het boothuis waar al het materiaal opgeslagen staat en uiteraard vragen kunnen stellen aan de bemanning. Er zijn veel foto’s en filmpjes gemaakt met mobiele telefoons en sommige pakte het wat professioneler aan.

We bedanken alle mensen voor hun gezelligheid, donaties en giften. Uiteraard moeten de vele vrijwilligers ook niet vergeten worden, er zijn al weken van voorbereiding geweest om deze dag mogelijk te maken.

Reddingbootdag in Ter Heijde werd mede mogelijk gemaakt door:

Weboma, Tegel Idee bv, MC van der Spek en Zn, Kubo, van Leent Bouwbedrijf, De Vries Verzekeringen, Rexnord Flat Top Europe, Den Bleker Hoveniers, Teve Bouw, Boers Tuinbouw, Glas-en Schildersbedrijf J. van den Ende, Waal, Zeedak-Westland bv, Zeeman Dakbedekking, Verkade Beton bv, Simba Kinderdagverblijf en BSO, van Nierop, Greve Banden, All-Roundliften, Vorm, Zwarts Bouwbedrijf, Valk & de Groot, Huub Vollebregt, vd Berg Machines en W-Sign.

Foto's o.a. door Fotodet

Ter Heijde

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.