KNRM ontvangt een donatie van loterij Visserijtoernooi.

KNRM ontvangt een donatie van loterij Visserijtoernooi.

5 januari 2020
Scheveningen

Zaterdag 28 december is het jaarlijkse Visserijtoernooi op Scheveningen gehouden.

Nadat de voetvalwedstrijden tussen de diverse teams uit vooral andere vissersplaatsen waren gespeeld werd er in de kantine van SVV Scheveningen een loterij gehouden waarbij mooie prijzen waren te winnen.

Initiatiefnemer van dit jaarlijks terugkerende toernooi is de familie Rog van de SCH 10, de “Drie Gebroeders”. Ieder jaar wordt er een goed doel gekozen om de opbrengst van de loterij aan te schenken en dit jaar was gekozen voor KNRM Scheveningen, specifiek bedoeld voor de opleiding van nieuwe aankomend opstappers van het station.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Maandagochtend 30 december werd de opbrengst, bestaande uit € 774,- overhandigd aan Bernadette van der Wal, C&F vrijwilliger bij KNRM Scheveningen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij