Skip to main content

Garnalenvisser met defecte motor

Datum: vrijdag 11 september 2015 | Sectie: Scheveningen

In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 september kreeg men aan boord van de garnalenvisser, de SCH 159, Cornelis Margaretha pech met de motor.

Toen de motor uitviel bevond de visser zich ten zuiden van de S 1 boei, op ongeveer 4 mijl zuidwest van de Scheveningse haven. Om kwart voor een werden de KNRM vrijwilligers gealarmeerd om assistentie te verlenen. Reddingboot Kitty Roosmale Nepveu voer uit en via de marifoon werd contact gezocht met de twee opvarenden van de SCH 159.

Eenmaal aangekomen bij de visser stapte een KNRM-er over en werd een sleepverbinding aangebracht. Zonder verdere problemen kon de visser daarna naar Scheveningen worden gesleept, waar de bemanning van het kusthulpverleningsvoertuig klaar stond om te assisteren bij het afmeren in de tweede haven.

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.