Skip to main content

Chris Seket ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Datum: vrijdag 24 april 2020 | Sectie: Scheveningen

Afgelopen donderdag 23 april is Chris Seket gebeld door burgemeester Remkes met de mededeling dat het onze koning heeft behaagd hem te onderscheiden in de Orde van Oranje-Nassau.

Chris heeft deze Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor het vrijwilligerswerk wat hij op Scheveningen doet. De onderscheiding is aangevraagd door de KNRM waar Chris al meer dan 20 jaar actief is. Eerst in het daadwerkelijke reddingswerk op het kusthulpverleningsvoertuig en op diverse reddingboten. Na het bereiken van de leeftijd dat hij hiermee moest stoppen is Chris toegetreden tot de plaatselijke commissie van het Scheveningse reddingstation als penningmeester en sinds het laatste jaar als lid van de commissie. Tevens heeft hij zitting in diverse commissies, zoals de pr-commissie en feestcommissie.

De aanvraag voor de onderscheiding van Chris is ondersteund door de Nieuwe Badkapel, waar Chris koster is en veel werk doet tijdens bijeenkomsten en concerten. Ook de Vereniging Herdenk Scheveningse Zeelieden, waar Chris al ruim 10 jaar als bestuurslid actief is, heeft de aanvraag ondersteund. 
 

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.