Skip to main content

Zoekactie naar vermist persoon

Datum: donderdag 07 december 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Donderdagavond omstreeks 19:00 uur is het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk gealarmeerd voor een zoekactie naar een verward persoon tussen duingebied de Zilk en het strand aan de Langevelderslag in Noordwijk. 

Langs de waterlijn, op het strand en in het duingebied werd druk gezocht door een groot aantal eenheden waaronder Politie voertuigen, de Politie helikopter, het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM reddingstation Zandvoort, Reddingsbrigade Zandvoort, het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM reddingstation Noordwijk en het Drone team van KNRM reddingstation Noordwijk. 

Om 20:15 uur werd de persoon op het strand aan de Langevelderslag aangetroffen. Het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Zandvoort heeft de persoon opgevangen en spoedig naar de ambulance overgebracht waar de persoon kon worden opgewarmd en nader kon worden onderzocht. 

 

Denk je aan Zelfmoord? Er is hulp! Je kunt geheel anoniem bellen of chatten met 113 Zelfmoordpreventie.
0800-0113

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.