Skip to main content

Zoekactie naar vermist persoon

Datum: woensdag 26 juli 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Gisterenavond omstreeks 22:00 uur zijn verschillende hulpdiensten waaronder het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM reddingstation Noordwijk ter assistentie gevraagd bij een zoekactie naar een vermist persoon. De persoon was vertrokken vanaf de Adriaan Mouriszweg in Noordwijk en was al geruime tijd spoorloos. Het vermoeden bestond dat de persoon zich in het duingebied of op het strand zou bevinden.

Alle hulpdiensten hebben gedurende de avond en nacht de gehele omgeving afgezocht maar de persoon werd niet aangetroffen. Pas vanmorgen omstreeks 09:30 uur werd de persoon aangetroffen en met de familie herenigt.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.