Skip to main content

10 van Noordwijk 2023

Datum: zondag 09 juli 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Het onder alle omstandigheden varen en redden met een reddingboot is een fysiek en mentaal zware klus en niet geheel zonder risico. Er moet soms onder extreme omstandigheden worden gewerkt.
Het is daarom erg belangrijk dat onze bemanningsleden zowel mentaal als fysiek fit zijn. De bemanning traint buiten de reguliere oefeningen met het materieel ook conditioneel.

Omdat het fijn is om ergens naartoe te trainen doet onze bemanning jaarlijks mee aan de 10 van Noordwijk. Een hardloopwedstrijd van 10 kilometer voor het goede doel (de hersenstichting). Dit jaar heeft ons team de 2e plaats van de business run behaald. Een mooie prestatie en voldoende inspiratie voor de wedstrijd van volgend jaar.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.