Skip to main content

Zeiljacht met motorproblemen en waterlekkage

Datum: zaterdag 05 juni 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Zaterdagmiddag omstreeks 14:20u. is reddingboot Paul Johannes van KNRM station Noordwijk uitgevaren voor een zeiljacht met motor problemen met daarbij enige waterlekkage. De reddingboot lag spoedig na alarmering naast het betreffende zeiljacht en beoordeelde de situatie. De aanwezigheid van de reddingboot stelde de bemanning van het zeiljacht gerust waarna werd besloten om al zeilend de haven van IJmuiden te bereiken. De bemanning van de Noordwijkse reddingboot heeft voor vertrek (uit voorzorg) hun collega’s van KNRM station IJmuiden ter assistentie gevraagd. De reddingboot van IJmuiden heeft het jacht ter hoogte van de havenmonding opgevangen en naar een veilige haven begeleid. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.