Kitesurfer hard ten val

Kitesurfer hard ten val

11 juni 2021

Vrijdagavond omstreeks 18:05u. is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. 

Een kitesurfer was iets ten noorden van strandafrit 21 in Noordwijk op het strand hard ten val gekomen waarbij de kitesurfer inwendig letsel opliep.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De bemanning van het kusthulpverleningsvoertuig heeft op het reddingsstation de aanrijdende ambulance opgewacht en is daarna met spoed naar de opgegeven locatie gereden. Het slachtoffer is op locatie gestabiliseerd waarna het slachtoffer door middel van het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht. De ambulance heeft vervolgens het slachtoffer naar het ziekenhuis getransporteerd.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij