Skip to main content

Vrijhouden strandafrit 19 voor hulpdiensten

Datum: dinsdag 19 juli 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Ons KNRM-reddingstation wordt regelmatig voor spoedeisende hulpverleningen opgeroepen en ingezet. Zowel op het strand als op zee. U kunt zich voorstellen dat in sommige gevallen iedere seconde telt. En wie weet draait de volgende hulpverlening wel om u! Wij hopen natuurlijk van niet maar wees u zelf daar wel van bewust. 

Wij vragen uw aandacht voor het volgende:
Ondanks de gele wegmarkeringen wordt gedurende de zomerperiode de strandafrit voor hulpdiensten (strandafrit 19, bij de vuurtoren) regelmatig geblokkeerd door auto’s, scooters, motoren, fietsen, scootmobiels en dergelijken. Het verwijderen van alle verkeerd geparkeerde vervoersmiddelen zorgt bij alarmering van onze reddingboot en ons kusthulpverleningsvoertuig voor flink wat oponthoud. Ons lanceer voertuig is ruim zes meter breed en dat betekent dat we de ruimte tussen de gele wegmarkeringen echt volledig benutten. Ook op het strand gaan mensen regelmatig met al hun strandgerei voor de strandafrit zitten. Ook dit zorgt voor onnodig oponthoud. Het strand is groot genoeg dus houd hier alstublieft rekening mee? 

Wij willen alle berijders van vervoersmiddelen oproepen om de vervoersmiddelen in de daarvoor bestemde stallingen/parkeerplaatsen te plaatsen. Ook willen we alle omstanders vragen om niets vermoedende mensen hierop te wijzen. 

Hartelijk dank voor uw aandacht en wij hopen op uw medewerking.

KNRM Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.