Skip to main content

Twee vrijwel identieke alarmeringen in een uur

Datum: donderdag 30 juli 2020 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk is vandaag twee keer binnen een uur tijd gealarmeerd voor twee golfsurfers die tijdens het surfen gewond zijn geraakt. Het eerste slachtoffer was omstreeks 12:30u. t.h.v. Duindamseslag (strandafrit 24) in Noordwijk aangeland met een flinke beenwond.
Het slachtoffer is ter plaatse in samenwerking met de Reddingsbrigade (NRB) en het ambulance personeel gestabiliseerd en door het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance overgebracht. Het tweede slachtoffer was omstreeks 13:10u. ter hoogte van surfclub KSN (strandafrit 3) in Noordwijk met onbekend rugletsel aangeland. Ook dit slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en door het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance overgebracht.

In verband met de enorme drukte op het strand heeft de strandpolitie het kusthulpverleningsvoertuig door de menigte geëscorteerd. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.