Trouwe donateurs bedankt!

Trouwe donateurs bedankt!

11 november 2023

Vandaag, 11 November 2023 bestaat de KNRM 199 jaar. Al sinds 1824 worden mensen in nood op zee, op het strand en in het duingebied gered door onze vrijwillige professionals. 

Ook onze donateurs spelen een belangrijke rol bij het succes van 200 jaar reddingswerk. Hun betrokkenheid is voor ons net zo belangrijk als onze redders die onder alle (weers)omstandigheden de zee op gaan om mens en dier in nood te redden, want zonder donateurs redden wij het niet.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Vandaag heeft KNRM reddingstation Noordwijk zijn meest trouwe donateurs bedankt doormiddel van koffie met gebak, een korte vaartocht met de reddingboot Paul Johannes en de overhandiging van de bijbehorende jubileum speldjes.

De bemanning van KNRM reddingstation Noordwijk bedankt via deze weg alle donateurs voor hun financiële steun en hoopt op uw steun voor de aankomende jaren.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij