Skip to main content

Trouwe donateurs bedankt!

Datum: zaterdag 11 november 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vandaag, 11 November 2023 bestaat de KNRM 199 jaar. Al sinds 1824 worden mensen in nood op zee, op het strand en in het duingebied gered door onze vrijwillige professionals. 

Ook onze donateurs spelen een belangrijke rol bij het succes van 200 jaar reddingswerk. Hun betrokkenheid is voor ons net zo belangrijk als onze redders die onder alle (weers)omstandigheden de zee op gaan om mens en dier in nood te redden, want zonder donateurs redden wij het niet.

Vandaag heeft KNRM reddingstation Noordwijk zijn meest trouwe donateurs bedankt doormiddel van koffie met gebak, een korte vaartocht met de reddingboot Paul Johannes en de overhandiging van de bijbehorende jubileum speldjes.

De bemanning van KNRM reddingstation Noordwijk bedankt via deze weg alle donateurs voor hun financiële steun en hoopt op uw steun voor de aankomende jaren.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.