Medische noodsituatie duingebied Noordwijk

Medische noodsituatie duingebied Noordwijk

14 november 2023

Dinsdagavond omstreeks 21:30 uur zijn diverse hulpdiensten ingezet voor een medische noodsituatie in het duingebied van Noordwijk ter hoogte van strandafrit 23. Voetgangers troffen daar een gewond persoon aan waarna ze het alarmnummer belde. De politie, ambulancedienst en het KNRM kusthulpverleningsvoertuig zijn met spoed ter plaatse gegaan en hebben spoedig de benodigde medische ondersteuning geboden. De persoon is ter plekke gestabiliseerd waarna de persoon doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulancemedewerkers hebben de persoon daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.
 

Denk je aan zelfmoord? Heb jij iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt of wil je advies of heb je behoefte aan een luisterend oor? 113 zelfmoord preventie is er voor je. Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 
Bel gratis 0800-0113 of kijk op www.113.nl

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij