Skip to main content

Medische noodsituatie duingebied Noordwijk

Datum: dinsdag 14 november 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Dinsdagavond omstreeks 21:30 uur zijn diverse hulpdiensten ingezet voor een medische noodsituatie in het duingebied van Noordwijk ter hoogte van strandafrit 23. Voetgangers troffen daar een gewond persoon aan waarna ze het alarmnummer belde. De politie, ambulancedienst en het KNRM kusthulpverleningsvoertuig zijn met spoed ter plaatse gegaan en hebben spoedig de benodigde medische ondersteuning geboden. De persoon is ter plekke gestabiliseerd waarna de persoon doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulancemedewerkers hebben de persoon daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.
 

Denk je aan zelfmoord? Heb jij iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt of wil je advies of heb je behoefte aan een luisterend oor? 113 zelfmoord preventie is er voor je. Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 
Bel gratis 0800-0113 of kijk op www.113.nl

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.