Skip to main content

Ruiter valt van paard

Datum: zondag 24 oktober 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Zondagmiddag omstreeks 15:22u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst. Op het strand van Noordwijk ca. een kilometer ten noorden van de Duindamseslag was een ruiter van zijn paard gevallen. Omdat het vermoeden bestond dat de ruiter iets gebroken had hebben omstanders de ruiter geadviseerd om rustig te blijven liggen. De ruiter is ter plaatse door de ambulancemedewerkers onderzocht waarbij de lichamelijke schade gelukkig bleek mee te vallen. De ruiter kon na onderzoek op eigen kracht huiswaarts. 

Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers terug naar de ambulance gebracht en is daarna retour station gegaan. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.