Ruiter met spoed naar ziekenhuis na val van paard

Ruiter met spoed naar ziekenhuis na val van paard

17 maart 2023

Vrijdagmiddag omstreeks 14:45u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM Noordwijk opgeroepen (Prio1) ter assistentie van de ambulancedienst in het Noordelijk duingebied van Noordwijk. Ter hoogte van de Noordwijkse Golfclub was een jonge ruiter met haar paard ten val gekomen waarbij de ruiter onder het paard terecht is gekomen en nog onbekend letsel opliep. 

De strandpolitie was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft zich over de ruiter ontfermd. Het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers bij de ingang van het duingebied aan de Randweg in Noordwijk opgewacht en is na aankomst met spoed naar de opgegeven locatie gereden.

Word donateur

DANKZIJ RUIM 101.000 DONATEURS

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

De hulpdiensten hebben de ruiter ter plaatse gestabiliseerd waarna de ruiter doormiddel van het Kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht. De ambulancemedewerkers hebben de ruiter daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij