Grote inzet van hulpdiensten strand Noordwijk

Grote inzet van hulpdiensten strand Noordwijk

30 maart 2023

Donderdagmiddag omstreeks 11:55 uur zijn diverse hulpdiensten opgeroepen voor een onwelwording op het strand ter hoogte van De Langevelderslag in Noordwijk (prio1) In een duinpan had een toevallige passant de persoon aangetroffen waarna alarm werd geslagen. Voor de melding werden diverse hulpdiensten opgeroepen waaronder de strandpolitie Noordwijk en Zandvoort, Ambulancedienst, Mobiel medisch team (trauma Helikopter) Reddingsbrigade Zandvoort en het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig Noordwijk. 

De hulpdiensten hebben gezamenlijk de nodige handelingen verricht om de persoon te stabiliseren en klaar te maken voor transport naar het ziekenhuis. Daarbij is besloten om de persoon doormiddel van de trauma helikopter naar het ziekenhuis over te brengen.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

 

Denk je aan zelfmoord?

Heb jij iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt of wil je advies of heb je behoefte aan een luisterend oor?

113 zelfmoord preventie is er voor je. Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij