Reanimatie strand Noordwijk

Reanimatie strand Noordwijk

13 juni 2022
Noordwijk aan Zee

De kusthulpverleningsvoertuigen van KNRM Noordwijk aan Zee en Katwijk aan Zee zijn 13 juni omstreeks 20:39 uur ingezet voor een medische noodsituatie op het strand van Noordwijk.

Het KNRM Noordwijk aan Zee was bezig met een oefening toen de bemanning door de regionale meldkamer werden gealarmeerd. De melding bleek een reanimatie op het strand ongeveer 500 meter ten zuiden van strandafrit 1 in Noordwijk.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Zowel het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig als de Noordwijkse Reddingsbrigade zijn met spoed naar de opgegeven locatie gereden. Eenmaal ter plaatsen hebben de twee hulpdiensten gezamenlijk de reanimatie opgestart. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig is vervolgens naar strandafrit 1 terug gereden om het aanrijdend ambulancepersoneel en hun materieel op te halen. Ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden. 

Nadat het slachtoffer stabiel was is het slachtoffer met het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd. De ambulance heeft het slachtoffer onder politie begeleiding met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam overgebracht.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij