Skip to main content

Reanimatie strand Noordwijk

Datum: maandag 13 juni 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

De kusthulpverleningsvoertuigen van KNRM Noordwijk aan Zee en Katwijk aan Zee zijn 13 juni omstreeks 20:39 uur ingezet voor een medische noodsituatie op het strand van Noordwijk.

Het KNRM Noordwijk aan Zee was bezig met een oefening toen de bemanning door de regionale meldkamer werden gealarmeerd. De melding bleek een reanimatie op het strand ongeveer 500 meter ten zuiden van strandafrit 1 in Noordwijk.

Zowel het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig als de Noordwijkse Reddingsbrigade zijn met spoed naar de opgegeven locatie gereden. Eenmaal ter plaatsen hebben de twee hulpdiensten gezamenlijk de reanimatie opgestart. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig is vervolgens naar strandafrit 1 terug gereden om het aanrijdend ambulancepersoneel en hun materieel op te halen. Ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden. 

Nadat het slachtoffer stabiel was is het slachtoffer met het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd. De ambulance heeft het slachtoffer onder politie begeleiding met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.