Skip to main content

Op hol geslagen paard raakt kind op strand

Datum: vrijdag 22 januari 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vrijdagmiddag omstreeks 15:40u. is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk.
Ter hoogte van strandpaal 7900 sloeg een paard op hol waarna het paard er in volle gallop vandoor ging. Een kind werd door het op hol geslagen paard geraakt waarbij het slachtoffer nog onbekend letsel aan het been opliep. 

De strandpolitie was als eerste ter plaatse en heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft het ambulancepersoneel aan de strandafrit opgewacht en is daarna ook naar de opgegeven locatie gereden. De ambulance medewerkers hebben het slachtoffer ter plaatse onderzocht waarna het slachtoffer door het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht.
De ambulance heeft het slachtoffer daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.