Skip to main content

Nieuw college van burgermeester en wethouders bezoekt KNRM station Noordwijk

Datum: dinsdag 26 maart 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Per 1 januari 2019 zijn de gemeente Noordwijk en gemeente Noordwijkerhout opgegaan in de nieuwe gemeente Noordwijk, met de kernen Noordwijk-Binnen, Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout en de Zilk.

Om het nieuwe college van burgemeester en wethouders op een passende manier te verwelkomen heeft KNRM station Noordwijk er voor gekozen om het college een korte vaartocht aan te bieden. Een functionele en indrukwekkende manier om zoveel mogelijk facetten van onze vrijwilligersorganisatie te demonstreren.

Station Noordwijk bedankt het nieuwe college van burgermeester en wethouders voor hun getoonde interesse en wenst u allen veel succes met uw werkzaamheden binnen onze nieuwe gemeente.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.