Nieuw college van burgermeester en wethouders bezoekt KNRM station Noordwijk

26 maart 2019

Per 1 januari 2019 zijn de gemeente Noordwijk en gemeente Noordwijkerhout opgegaan in de nieuwe gemeente Noordwijk, met de kernen Noordwijk-Binnen, Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout en de Zilk.

Om het nieuwe college van burgemeester en wethouders op een passende manier te verwelkomen heeft KNRM station Noordwijk er voor gekozen om het college een korte vaartocht aan te bieden. Een functionele en indrukwekkende manier om zoveel mogelijk facetten van onze vrijwilligersorganisatie te demonstreren.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Station Noordwijk bedankt het nieuwe college van burgermeester en wethouders voor hun getoonde interesse en wenst u allen veel succes met uw werkzaamheden binnen onze nieuwe gemeente.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij