KNRM station Noordwijk opgeroepen ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand van Wassenaar

24 maart 2019
Wassenaar

Vandaag is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk opgeroepen ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand van Wassenaar. Een vrouw had daar tijdens het beklimmen van de duinen een ernstige blessure aan haar been opgelopen waardoor ze haar weg niet meer kon vervolgen.

De vrouw is op het strand door de ambulancedienst en reddingsbrigade Katwijk gestabiliseerd waarna ze door het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk naar de ambulance is afgevoerd.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Het strand en duingebied van Wassenaar is doorgaans het hulpverleningsgebied van KNRM station Katwijk maar door een defect aan hun kusthulpverleningsvoertuig waren zij vandaag niet inzetbaar.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij