Skip to main content

KNRM station Noordwijk opgeroepen ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand van Wassenaar

Datum: zondag 24 maart 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vandaag is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk opgeroepen ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand van Wassenaar. Een vrouw had daar tijdens het beklimmen van de duinen een ernstige blessure aan haar been opgelopen waardoor ze haar weg niet meer kon vervolgen.

De vrouw is op het strand door de ambulancedienst en reddingsbrigade Katwijk gestabiliseerd waarna ze door het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk naar de ambulance is afgevoerd.

Het strand en duingebied van Wassenaar is doorgaans het hulpverleningsgebied van KNRM station Katwijk maar door een defect aan hun kusthulpverleningsvoertuig waren zij vandaag niet inzetbaar.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.