Skip to main content

Multidisciplinaire oefening verschillende hulpdiensten

Datum: vrijdag 21 april 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vrijdagmiddag was KNRM reddingstation Noordwijk samen met KNRM reddingsstation Katwijk, Kustwacht SAR helikopter, Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) en Ambulancedienst (RADHM) onderdeel van een grote multidisciplinaire oefening. Er werd op zee en vanuit de lucht geoefend met het maken van zoekslagen en er is een slachtoffer door de Kustwacht SAR helikopter uit een boot opgepikt om deze op het strand over te dragen aan het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) en de ambulancedienst. 

Tijdens de oefening werd de helikopter gealarmeerd voor een daadwerkelijke SAR actie waarna de oefening is voortgezet zonder de helikopter.

Alle aanwezige hulpdiensten kijken terug op een leerzame oefening. 

 

 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.