Skip to main content

Mountainbiker ten val ATB parcours Noordwijk

Datum: zaterdag 17 oktober 2020 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Zaterdagmiddag omstreeks 14:50u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst in het Noordelijk duingebied van Noordwijk. Een mountainbiker was daar op een afdaling van het mountainbike parcours vervelend ten val gekomen. 

Het kusthulpverleningsvoertuig heeft eerst een aantal bemanningsleden bij het slachtoffer afgezet die het slachtoffer ter plaatse hebben gestabiliseerd. Ondertussen is met het kusthulpverleningsvoertuig het ambulancepersoneel bij de ambulance opgehaald en naar de locatie van het slachtoffer gebracht (Een locatie op zeer moeilijk begaanbaar terrein) Het slachtoffer kon niet veel later doormiddel van het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance worden overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.