Mountainbiker komt lelijk ten val in duingebied Noordwijk

Mountainbiker komt lelijk ten val in duingebied Noordwijk

12 februari 2022

Het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk is zaterdagmiddag omstreeks 15:03u. gealarmeerd voor een mountainbiker die ten val was gekomen in het noordelijk duingebied van Noordwijk. Het ongeval vond plaats tijdens een afdaling aan het einde van een (ATB) mountainbike parcours. Aanwezige vrienden hebben na de val direct de hulpdiensten ingeschakeld. 

Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft het ambulancepersoneel met hun materiaal aan de Randweg in Noordwijk opgehaald en is naar de opgegeven locatie in het duingebied gereden. Eenmaal ter plaatse is het slachtoffer door het ambulance personeel onderzocht waarna het been van het slachtoffer in een vacuümmatras is gestabiliseerd. Het slachtoffer is daarna in een brancard naar het kusthulpverleningsvoertuig overgebracht. Het kusthulpverleningsvoertuig heeft het slachtoffer vanuit het duingebied naar de ambulance vervoerd waarna het slachtoffer met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis in Leiden kon worden overgebracht.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij