Kitesurfer ongelukkig ten val

Kitesurfer ongelukkig ten val

25 mei 2021

Dinsdagmorgen omstreeks 11:25u. is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk opgeroepen ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk.
Ter hoogte van kitesurfschool Beachbreak was een kitesurfer ongelukkig ten val gekomen waarbij de kitesurfer nog onbekend letsel aan het been opliep.  Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft de aanrijdende ambulancemedewerkers bij strand afrit 21 opgevangen waarna de hulpverleners gezamelijk naar de opgegeven locatie van de locatie van de kitesurfer zijn gereden. Een voertuig van de surfschool was reeds ter plaatse en had zich over de gewonde kitesurfer ontfermt.

De kitesurfer is ter plaatse gestabiliseerd en met het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance overgebracht. De ambulance heeft de kitesurfer voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. 
 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij