Skip to main content

Kitesurfer gewond na harde val op strand

Datum: zondag 16 oktober 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Zondagochtend omstreeks 10:11u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. Ter hoogte van Kust Surf Vereniging Noordwijk (KSN) aan de Koningin Astrid Boulevard was een kitesurfer hard op het strand ten val gekomen waarbij de kitesurfer nog onbekend letsel op heeft gelopen. De kitesurfer is aan de waterlijn gestabiliseerd en doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd. De ambulance heeft de kitesurfer met naar het ziekenhuis overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.