Skip to main content

Intocht Sinterklaas Noordwijk

Datum: zaterdag 18 november 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Sinterklaas is ook dit jaar weer op traditionele wijze op het strand van Noordwijk gearriveerd. Op een frisse en natte zaterdagochtend werden de Sint en zijn Pieten na een lange vaartocht door de reddingboot Paul Johannes van KNRM reddingstation Noordwijk aan wal gebracht. Daar werden zij door een enorme groep kindertjes en hun ouders ontvangen waarna burgemeester Wendy Verkleij de Sint en Pieten vanuit de gemeente Noordwijk welkom heette. De sint was erg onder de indruk van de enorme opkomst op het Noordwijkse strand en beloofde dat alle kindertjes in zijn grote boek zijn opgenomen. Na de welkomst ceremonie vertrok het gezelschap voor een lange optocht door het dorp.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.