Bezoek Brandweer Noordwijk

Bezoek Brandweer Noordwijk

22 augustus 2022
Noordwijk aan Zee

Maandagavond 22 augustus bezochten de vrijwilligers van de Brandweer Noordwijk de vrijwilligers van de KNRM Noordwijk aan Zee. 

Bij de uitvoering van het reddingwerk op het land wordt regelmatig nauw samengewerkt met diverse hulpdiensten (ketenpartners) zoals de ambulancedienst, Staatsbosbeheer, politie, reddingsbrigade, KNRM en in uitzonderlijke gevallen ook de brandweer. 

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De brandweer en KNRM hebben deels hetzelfde werkgebied (strand en duingebied) en kunnen bij calamiteiten elkaar ondersteunen. Om deze reden wordt periodiek een ontmoeting tussen beide hulpdiensten georganiseerd. 

Het brandweerkorps van Noordwijk heeft maandagavond een korte vaartocht met de reddingboot Paul Johannes van KNRM Noordwijk aan Zee gemaakt waarna de bemanningen van beide organisaties samen kwamen om nader kennis te maken en elkaars kennis en kunde te delen. 

Beide hulpdiensten kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij