Word Vriend van KNRM Reddingstation Neeltje Jans

21 april 2018
neeltje jans

De vrijwilligers van de KNRM redden mensen op zee en op de ruime binnenwateren van ons land. Zij varen ruim 2000 keer per jaar uit en helpen daarbij 3100 mensen weer veilig aan de wal!

Dit alles wordt uitgevoerd door professioneel opgeleide mannen en vrouwen. Dat is al sinds 1824 een bewuste keuze om snel en geheel onafhankelijk te kunnen handelen. Geheel belangeloos steken de vrijwilligers zo ook de bemanning van het Reddingstation Neeltje Jans tijd en energie in het redden van mensen.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Bijzonder is dat dit alles geschiedt zonder subsidie van onze overheid! De KNRM is een onafhankelijke private organisatie die haar financiën mogelijk maakt door de medewerking van donateurs, schenkers en erflaters. De hulp aan geredden is altijd kosteloos.

Ons reddingstation kent sinds een aantal jaren een bijzondere groep donateurs t.w. de ´Vrienden van KNRM station Neeltje Jans´.Een groep enthousiaste mensen die gedurende minimaal 5 jaar een jaarlijkse minimale bijdrage doen van € 250,-. Dit bedrag is volledig fiscaal aftrekbaar.

Als dank wordt één keer per jaar de ´Vriendendag´ georganiseerd. Met een welkom op het reddingstation, een welkomstwoord door schipper Johannes Post, een lunch en een spreker met een bijzonder Zeeuws onderwerp. Daarna het hoogtepunt van de middag….. varen op de Noordzee met de reddingboten de Fred en de Koopmansdank, na een veilige landing een Reddersbitter en last but not least de dank van de hele bemanning voor uw giften en uw enthousiasme!

De bemanning van het station zou het zeer op prijs stellen dat ook u ´Vriend´ van ons reddingstation wordt. Door uw hulp kan het reddingstation extra’s aanschaffen welke anders niet mogelijk zouden zijn!

Wilt u meer informatie dan kunt u contact op nemen met de fondsenwerver van ons reddingstation Rob Visser, vis1004@live.nl of 06 24 23 94 87

Bemanning en bestuur heten u bij voorbaat van harte welkom als ´Vriend´.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij