Skip to main content

Uitreiking vrijwilligersmedailles

Datum: vrijdag 06 februari 2015 | Sectie: Neeltje Jans

Tijdens het jaarlijkse bemanningsdiner van KNRM station Neeltje Jans reikte burgemeester en voorzitter van de plaatselijke commissie Gerard Rabeling een vrijwilligersmedaille uit aan 2 plaatsvervangend schippers...

Martijn Kuzee nam een onderscheiding in ontvangst voor zijn inzet gedurende 15 jaar waarbij hij maar liefst 996 mensen veilig aan wal bracht tijdens 507 reddingsacties. Michel Rijnhout werd onderscheiden voor zijn inzet gedurende 10 jaar. Dankzij de inzet van Michel werden tijdens 350 acties 618 mensen veilig aan wal gebracht.

De bemanning en plaatselijke commissie feliciteren Michel en Martijn met hun vrijwilligersmedaille voor hun jarenlange inzet en hopen dat ze de reddingboot en haar bemanning nog vele malen veilig thuis mogen brengen.

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.