Skip to main content

Stichting Auxilium & Caritas schenkt drie overlevingspakken

Datum: zaterdag 11 september 2021 | Sectie: Neeltje Jans

Zaterdag 11 september ontvingen wij het bestuur van de stichting Auxilium & Caritas op ons station. De goede doelen stichting draagt ons station en daarmee de KNRM al jaren een warm hart toe. Zo sponsorden zij eerder al een nieuwe radar van t.w.v. € 7000,- en 25 noodbakens voor onze bemanning t.w.v. € 6775,-

Ook deze keer kwamen zij niet met lege handen! De secretaris van de stichting, mevrouw Lydia van de Voort overhandigde een cheque ter waarde van €4740,- aan Jankees den Broeder, aankomend opstapper, namens KNRM Neeltje Jans. Met dit geld worden drie nieuwe overlevingspakken aangeschaft. Na het overhandigen van de cheque hebben wij hen tijdens een oefening laten ervaren hoe belangrijk de overlevingspakken zijn voor de veiligheid van onze bemanning!

We zijn de stichting met, als voorzitter Rob Visser, wederom zeer dankbaar voor deze schenking!

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.