Skip to main content

Koopmansdank in Rotterdam

Datum: woensdag 18 november 2015 | Sectie: Neeltje Jans

De Reddingboot Koopmansdank was woensdag in de Rotterdamse haven te vinden voor een PR activiteit...

De redders van Neeltje Jans zijn gevraagd om aanwezig te zijn in Rotterdam voor een activiteitendag van het bedrijf dat in 2001 de Koopmansdank heeft geschonken.

Rond de klok van 12:00 uur gingen de trossen los op Neeltje Jans voor het vertrek naar Rotterdam. Na een reis via Willemstad en Dordrecht kwam de Koopmansdank aan in Rotterdam aan de Admiraliteitskade. Hier werden een aantal groepen ontvangen aan boord die met het bedrijf dat de Koopmansdank heeft geschonken een dagje uit was.

Rond de klok van 20:00 uur kon de bemanning van de Koopmansdank weer huiswaarts via dezelfde route die zij 's middags had verkend.

Ter hoogte van Dordrecht zijn de redders van Dordrecht nog begroet die onderweg naar het boothuis waren na een oefening met de reserve reddingboot Royal Flush.

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.