Skip to main content

Zeiljacht aan de grond tijdens oefenavond

Datum: dinsdag 02 augustus 2016 | Sectie: Medemblik

Tijdens de wekelijkse oefenavond is reddingboot Bernardine van KNRM Medemblik op het water wanneer het Kustwachtcentrum in Den Helder vraagt om naar een vastgelopen zeiljacht ter hoogte van de Geldersche hoek te gaan.

Ook KNRM reddingboten 't Span uit Andijk en Watersport en Corrie Dijkstra van Elk uit Enkhuizen varen uit richting het onfortuinlijke jacht.

Uiteindelijk trekt reddingboot Watersport van KNRM Enkhuizen het zeiljacht weer los van de ondiepte. Het jacht kan zonder schade doorvaren waarna de bemanning van reddingboten Bernardine en 't Span verder kunnen gaan met de oefenavond.

De collega's van reddingstation Enkhuizen hebben van deze actie HIER ook verslag gedaan.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.