Skip to main content

Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 15 jaar reddingswerk

Datum: dinsdag 13 januari 2015 | Sectie: Medemblik

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van KNRM Medemblik/Andijk is afgelopen dinsdagavond 13 januari de heer Broos Docter (60) uit Medemblik onderscheiden met de Vrijwilligers Medaille Openbare Orde en Veiligheid.

De volledig verraste heer Docter kreeg deze Koninklijke Onderscheiding uit handen van de directeur van de KNRM, de heer Roemer Boogaard.

Broos Docter werd in april 1999 ingeschreven als vrijwillig bemanningslid bij Rescue Medemblik. Deze reddingbrigade ging in 2012, samen met die van ’t Span in Andijk, op in KNRM Medemblik. Broos Docter is op het reddingstation in Medemblik actief als Operationeel Leider en geeft in die functie leiding aan het team vrijwillige bemanningsleden dat op het water actief is met de reddingboot Bernardine.

De Vrijwilligers Medaille Openbare Orde en Veiligheid wordt toegekend aan hen, die aaneensluitend of met een onderbreking van ten hoogste twee maanden gedurende een periode van tenminste tien jaren in repressieve dienst taken op het terrein van openbare orde en veiligheid hebben verricht bij (in dit geval) een organisatie die zich inzet voor het redden van drenkelingen.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.