Skip to main content

Trouwe donateurs op bezoek bij KNRM Medemblik

Datum: zaterdag 09 november 2019 | Sectie: Medemblik

Zaterdagmiddag heeft KNRM Medemblik twee trouwe donateurs ontvangen in het boothuis van Medemblik. Hier werden zij bedankt voor hun trouwe steun aan de KNRM.

Het is een jarenlange KNRM traditie om in november, de oprichtingsmaand van de KNRM, trouwe donateurs uit te nodigen op de reddingsstations en zo waardering te tonen voor hun jarenlange steun aan de KNRM.

Dit jaar werden bij KNRM Medemblik ook de deuren geopend om deze donateurs te ontvangen. Het echtpaar uit Medemblik dat we op bezoek kregen ondersteunt de KNRM al 50 jaar! Wat verder bijzonder is dat het echtpaar het reddingsstation in Medemblik ook al ondersteunde, nog voordat het een officieel KNRM station was.

Na een mooi woordje van de burgemeester van Medemblik, tevens voorzitter van de plaatselijke commissie, werden een boek en een speld overhandigt, waarna herinneringen opgehaald werden over de geschiedenis van het reddingsstation in Medemblik.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.