Trouwe donateurs op bezoek bij KNRM Medemblik

9 november 2019
Medemblik

Zaterdagmiddag heeft KNRM Medemblik twee trouwe donateurs ontvangen in het boothuis van Medemblik. Hier werden zij bedankt voor hun trouwe steun aan de KNRM.

Het is een jarenlange KNRM traditie om in november, de oprichtingsmaand van de KNRM, trouwe donateurs uit te nodigen op de reddingsstations en zo waardering te tonen voor hun jarenlange steun aan de KNRM.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Dit jaar werden bij KNRM Medemblik ook de deuren geopend om deze donateurs te ontvangen. Het echtpaar uit Medemblik dat we op bezoek kregen ondersteunt de KNRM al 50 jaar! Wat verder bijzonder is dat het echtpaar het reddingsstation in Medemblik ook al ondersteunde, nog voordat het een officieel KNRM station was.

Na een mooi woordje van de burgemeester van Medemblik, tevens voorzitter van de plaatselijke commissie, werden een boek en een speld overhandigt, waarna herinneringen opgehaald werden over de geschiedenis van het reddingsstation in Medemblik.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij