Skip to main content

EHBO op oefenavond

Datum: vrijdag 19 april 2019 | Sectie: Medemblik

Op vrijdagavond hebben bemanningsleden van KNRM Medemblik EHBO verleend aan een jonge toeriste. De publieke functie van een KNRM reddingsstation, middenin de haven Medemblik, blijkt ook uit dit soort hulpverleningen.

Deze vrijdagavond stond er een extra vaartraining gepland. De bemanningsleden waren op het boothuis aanwezig om voorbereidingen te treffen als er een Duitse toeriste meldt dat haar dochter letstel aan haar been heeft opgelopen. Door omstanders is ze verwezen naar het boothuis van de KNRM.

In het boothuis wordt de dochter door de bemanningsleden onderzocht en wordt eerste hulp verleend. De toeristen zijn erg blij met de hulp waarna ze een donatie doen aan de KNRM.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.