EHBO op oefenavond

19 april 2019
Medemblik

Op vrijdagavond hebben bemanningsleden van KNRM Medemblik EHBO verleend aan een jonge toeriste. De publieke functie van een KNRM reddingsstation, middenin de haven Medemblik, blijkt ook uit dit soort hulpverleningen.

Deze vrijdagavond stond er een extra vaartraining gepland. De bemanningsleden waren op het boothuis aanwezig om voorbereidingen te treffen als er een Duitse toeriste meldt dat haar dochter letstel aan haar been heeft opgelopen. Door omstanders is ze verwezen naar het boothuis van de KNRM.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

In het boothuis wordt de dochter door de bemanningsleden onderzocht en wordt eerste hulp verleend. De toeristen zijn erg blij met de hulp waarna ze een donatie doen aan de KNRM.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij