Skip to main content

Vrijwilligers KNRM station Marken in het zonnetje gezet

Datum: dinsdag 21 maart 2023 | Sectie: Marken

Vrijwilligers van reddingstation Marken van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) hadden zaterdag 11 maart 2023 een bemanningsdiner. Deze was dit jaar in restaurant De Taanketel. Tijdens het bemanningsdiner werden een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet door de voorzitter Marian van der Weele.

 

* Sijmon Zondervan ontving de vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid     voor zijn inzet van 35 jaar voor KNRM station Marken.

* Justin Zeeman ontving dezelfde vrijwilligersmedaille voor zijn inzet van 15 jaar voor KNRM station Marken.

* Robin Zondervan ontving ook de vrijwilligersmedaille voor zijn inzet van 10 jaar voor KNRM station Marken.

Naast de medaille ontvingen de vrijwilligers een boek en een bos bloemen.

 

Verder werden er ook herinneringen uitgedeeld. Vanaf dit jaar worden de vrijwilligers medailles alleen nog uitgereikt aan personen die in repressieve (actieve) dienst zijn. KNRM station Marken wilde toch de vrijwilligers die hun functie in de walploeg vervullen eren (eerder waren zij in repressieve dienst). Zij ontvingen het boek Rondom de Gouwzee en een bos bloemen. Dirk Visser en Alex Broek zijn reeds 35 jaar vrijwilliger bij KNRM station Marken en Marten van Altena ontving de herinnering voor zijn inzet voor het station van 20 jaar.

 

Helaas konden deze avond Jeroen van Oostrom, Auke Teerhuis en Harry Schul niet aanwezig zijn. Zij ontvangen hun onderscheiding op een later moment.

 

Ook waren er bloemen en een schildje voor vrijwilligers die het KNRM station Marken verlaten. Rowdy Boneveld, Edgar Zondervan en Harry Schul zijn helaas gestopt met hun inzet voor het station. 

Marken

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.