Hulde tijdens bemanningsdiner

3 oktober 2015

Afgelopen zaterdag werd in restaurant Land & Zeezicht aan de haven van Marken het jaarlijkse bemanningsdiner gehouden. Tevens werd een aantal mensen in het zonnetje gezet.

Uit handen van de voorzitter van de Plaatselijke Commissie mevrouw Wagenaar-Kroon kreeg Elbert Moenis de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 15 jaar dienst als (voormalig) opstapper en lid van de walploeg. Hierna kreeg Pouwel van Altena eveneens de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt, voor 10 jaar dienst als opstapper. Vervolgens kreeg Alex Broek de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 25 jaar dienst als opstapper. Hierna kreeg Cees de Groot sr. de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 15 dienst als helper aan de wal.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Ook de beheerder van de reddingwinkel op Marken, Aaltje Moenis, werd in het zonnetje gezet. Al ruim tien jaar zet zij zich belangeloos in voor de KNRM. Daarnaast mag zij komend jaar haar eerste kleinkinderen verwelkomen. Voor beide heugelijke feiten ontving zij een passend cadeau en een bos bloemen.

Hierna werd de avond voorgezet met een heerlijk dessert geserveerd door de lieftallige bediening van restaurant Land & Zeezicht.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij