Skip to main content

Hulde tijdens bemanningsdiner

Datum: zaterdag 03 oktober 2015 | Sectie: Marken

Afgelopen zaterdag werd in restaurant Land & Zeezicht aan de haven van Marken het jaarlijkse bemanningsdiner gehouden. Tevens werd een aantal mensen in het zonnetje gezet.

Uit handen van de voorzitter van de Plaatselijke Commissie mevrouw Wagenaar-Kroon kreeg Elbert Moenis de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 15 jaar dienst als (voormalig) opstapper en lid van de walploeg. Hierna kreeg Pouwel van Altena eveneens de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt, voor 10 jaar dienst als opstapper. Vervolgens kreeg Alex Broek de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 25 jaar dienst als opstapper. Hierna kreeg Cees de Groot sr. de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 15 dienst als helper aan de wal.

Ook de beheerder van de reddingwinkel op Marken, Aaltje Moenis, werd in het zonnetje gezet. Al ruim tien jaar zet zij zich belangeloos in voor de KNRM. Daarnaast mag zij komend jaar haar eerste kleinkinderen verwelkomen. Voor beide heugelijke feiten ontving zij een passend cadeau en een bos bloemen.

Hierna werd de avond voorgezet met een heerlijk dessert geserveerd door de lieftallige bediening van restaurant Land & Zeezicht.

Marken

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.