Geslaagde dag opening Brandweerkazerne Lemmer

3 september 2016

Zaterdag 3 september was het dan zover; De nieuwe brandweerkazerne van Post Lemmer werd geopend. De opening viel samen met het 150 jarig bestaan en er werd dan ook groot uitgepakt. Na de officiele opening hadden belangstellenden de mogelijkheid om met diverse disciplines van hulpverlening kennis te maken en ook KNRM Station Lemmer was hierbij aanwezig.

De reserveboot Francine Kroesen, die in verband met groot onderhoud tijdelijk de Palace Noordwijk vervangt, trok erg veel kijkers en met name kinderen wilden graag even achter het stuur zitten om zich op de foto te laten zetten.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Bij de kraam waren diverse gebruiksvoorwerpen uitgestald en werden er folders uitgedeeld. Ook is er informatie gegeven over wat de KNRM doet.

Al met al een zeer geslaagde dag waar het weer goed meewerkte en waar veel bezoekers een mooie dag hebben beleefd!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij