Skip to main content

Geslaagde dag opening Brandweerkazerne Lemmer

Datum: zaterdag 03 september 2016 | Sectie: Lemmer

Zaterdag 3 september was het dan zover; De nieuwe brandweerkazerne van Post Lemmer werd geopend. De opening viel samen met het 150 jarig bestaan en er werd dan ook groot uitgepakt. Na de officiele opening hadden belangstellenden de mogelijkheid om met diverse disciplines van hulpverlening kennis te maken en ook KNRM Station Lemmer was hierbij aanwezig.

De reserveboot Francine Kroesen, die in verband met groot onderhoud tijdelijk de Palace Noordwijk vervangt, trok erg veel kijkers en met name kinderen wilden graag even achter het stuur zitten om zich op de foto te laten zetten.

Bij de kraam waren diverse gebruiksvoorwerpen uitgestald en werden er folders uitgedeeld. Ook is er informatie gegeven over wat de KNRM doet.

Al met al een zeer geslaagde dag waar het weer goed meewerkte en waar veel bezoekers een mooie dag hebben beleefd!

Lemmer

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.