Skip to main content

Opbrengst 1e Nationaal Historische Reddingbootdag overhandigd

Datum: woensdag 28 september 2016 | Sectie: Lelystad

Woensdag 28/09 zijn de organisatoren van de 1e Nationale Historische Reddingbootdag afgereisd naar het hoofdkantoor in Ijmuiden.

Hier hadden ze een afspraak met directeur Jos Stierhout, die werd bijgestaan door Janneke Stokroos, Lieneke de Kroon en Koos v/d Bend.

Na een leuke presentatie verzord door Arnold, waarin de aanwezigen nog even teruggevoerd werden naar afgelopen juni, vaderdag. Een dag geboren uit noodzaak, omdat wij op die dag niet of nauwelijks bij het boothuis kunnen komen, dit vanwege de Oldtimerdag die dan in de haven plaatsvind.

Het team heeft veel tijd en moeite gestoken om een mooi evenement neer te zetten, en dat heeft ook zijn resultaat gehad!
Naast een super geslaagde dag met goed weer, enthousiaste schippers van de oude reddingboten, en een geoliede machine aan teamleden, bijgestaan door de rest van de bemanning en helpers aan wal van ons station.

Het uiteindelijke doel van het bezoek naar Ijmuiden, was onze directeur verrassen met een mooie foto van bovenaf gemaakt door Flying Focus van de vlootschouw, maar ook een cheque aanbieden van het positieve saldo van ruim 2000 euro, wat de dag uiteindelijk opgebracht heeft voor de KNRM !

Namens de organisatie van de NHRD willen we dan ook alle sponsors, donateurs, helpers, bemanning van de oude reddingboten, Flying Focus, alle bezoekers en natuurlijk onze eigen bemanning/helpers en familie hartelijk bedanken.

Deze editie gemist? Zet 18 juni 2017 dan maar vast in de agenda, dan gaan we voor de 2e editie van de Nationale Historische Reddingbootdag!

Lelystad

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.