Familie Ebbens komt een cheque overhandigen!

Familie Ebbens komt een cheque overhandigen!

16 januari 2020

Eind vorig jaar waren Remko en Metty Ebbens uit Lelystad 50 jaar getrouwd.
Zij hebben dit gevierd met een groot feest. Tijdens dit feest hebben zij aan hun gasten een donatie gevraagd voor de KNRM. Speciaal hiervoor hebben zij een alternatieve bunkerboot in elkaar gezet, omdat ze de bootjes die wij op het station hebben te klein vonden qua inhoud. Vanavond kwamen zij samen op onze oefenavond de cheque van de opbrengst overhandigen. Naast dat ze 50 jaar getrouwd zijn, wonen ze al 40 jaar in Lelystad, en zeilen eigenlijk ook al zo lang als ze hier wonen. Dus flink ervaren zeilers. Ondanks dat hebben ze ook al 2x de hulp van de KNRM nodig gehad. Mede dat bracht hun bij het idee om de opbrengst van hun feest te doneren aan de KNRM.
Ons station was de gelukkige ontvanger van het mooie bedrag van 700 euro. Namens alle bemanning, helpers aan wal en plaatselijke commissie bedanken wij hen dan ook hartelijk voor deze donatie.
Later zullen zij nog eens terugkomen om van een aangeboden vaartocht gebruik te maken, aangezien het nu toch wel erg donker is.....

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij