HOME

2e Nationale Historische Reddingbootdag groot succes!

18-06-2017 lelystad

Wat kunnen we toch trots zijn op ons station KNRM Lelystad!

De tweede Nationale Historische Reddingboot Dag  is achter de rug. Voor bezoekers dan. De evaluatie komt nog en de rekeningen moeten we nog betalen, boothuis weer schoon maken enz. Maar wat een weekend. Er waren 18 historische reddingboten en de Hydrograaf ( pakjesboot 12 ) naar Lelystad gekomen. Het Wippertoestel uit Westkapelle en het KHV Noordwijk waren ook aanwezig.  De weergoden hebben zich van hun beste kant laten zien, aan het water was het heerlijk vertoeven en een extra verkoeling werd verzorgd door een rondvaart op een van de Historische Reddingboten. Totaal hebben er ruim 600 personen een rondvaart gemaakt.

De reddingboten kwamen uit het hele land, van Terschelling tot aan Terneuzen. Zaterdag liepen alle 18 schepen al binnen bij Batavia-Haven te Lelystad. Dit jaar hebben we boten aan de binnen zijde afgemeerd wat een prachtig gezicht gaf. Wat is het toch een heerlijke locatie om af te meren.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door onze  sponsors: 

De Rede,
van Scherpenzeel’s oliehandel BV,
Diesel Buchli,
Buisman Makelaars,
Lansink,
M-int,
Hak & Rein Vos,
Boskalis,
Habbeke Shipyard,
Van Ewijk Zonweringen 
BSC Bureau Scheepvaart Certificering

en niet te vergeten, de  vrienden van de NHRD.  Allemaal hartelijke Bedankt.  Ik hoop jullie volgend jaar weer te zien, want zonder sponsors geen NHRD!

Maar ik wil zeker ook even stil staan bij al die kanjers van de KNRM Lelystad die zich belangenloos met meer dan 100% hebben ingezet om van de Nationale Historische Reddingboot Dag een fantastische weekend te laten worden.

Toppers namens team NHRD bedankt

Zet zondag 17 juni 2018 maar vast in de Agenda,  de derde Nationale Historische Reddingboot Dag  komt eraan. En de foto's van deze editie zijn snel te vinden op de site: www.nhrd.nl 

Met vriendelijke Groet

Arnold Bel

 

DEEL DIT BERICHT
Terug naar nieuwsoverzicht