Skip to main content

Vuurpijl waargenomen

Datum: zondag 08 februari 2015 | Sectie: Lauwersoog

Laubu 18.24 uur; melding van Kustwachtcentrum Prio 1, vuurpijl waargenomen. Melder heeft een rode vuurpijl waargenomen oost van de haven.

Prio 1, Vuurpijl waargenomen. Reddingstation Lauwersoog heeft van het Kustwachtcentrum (KWC) het nummer van de melder gekregen en gebeld. Volgens melder was het een rode vuurpijl oost van de haven.

Wij hebben reddingstation Schiermonnikoog ook laten alarmeren, zodat zij aan de andere kant van Brakzand konden zoeken. De Annie Jacoba Visser is onder de dijk doorgegaan het schietgebied in tot we niet verder konden. Hier nog een witte vuurpijl af geschoten maar niks gezien.

Zowel met de nachtkijker als de zoeklichten gezocht maar niks aangetroffen. BMS heeft in de Schildknopen gezocht en ook niks gezien.na een dik uur zoeken waren alle geultjes die bevaarbaar waren afgezocht en heeft het KWC de actie afgeblazen.

Lauwersoog

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.