Vuurpijl waargenomen

8 februari 2015

Laubu 18.24 uur; melding van Kustwachtcentrum Prio 1, vuurpijl waargenomen. Melder heeft een rode vuurpijl waargenomen oost van de haven.

Prio 1, Vuurpijl waargenomen. Reddingstation Lauwersoog heeft van het Kustwachtcentrum (KWC) het nummer van de melder gekregen en gebeld. Volgens melder was het een rode vuurpijl oost van de haven.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Wij hebben reddingstation Schiermonnikoog ook laten alarmeren, zodat zij aan de andere kant van Brakzand konden zoeken. De Annie Jacoba Visser is onder de dijk doorgegaan het schietgebied in tot we niet verder konden. Hier nog een witte vuurpijl af geschoten maar niks gezien.

Zowel met de nachtkijker als de zoeklichten gezocht maar niks aangetroffen. BMS heeft in de Schildknopen gezocht en ook niks gezien.na een dik uur zoeken waren alle geultjes die bevaarbaar waren afgezocht en heeft het KWC de actie afgeblazen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij