SAR helikopter komt naar Lauwersoog

11 maart 2015

Helikopterspektakel op Reddingbootdag (2 mei) in Lauwersoog

Twee keer een demonstratie van de KNRM Lifeguards en 's middags een hoist met de SAR helikopter boven de haven van Lauwersoog tijdens de Dag van de Garnaal en de Reddingbootdag op zaterdag 2 mei as.

's Morgens rond 11 uur 2 demonstraties van de KNRM Lifeguards met de reddingboten in de haven. 's Middags is de demonstratie met de SAR helikopter te zien vanaf de waterkant.

Word donateur

DANKZIJ RUIM 101.000 DONATEURS

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

Mis dit niet, wees bijtijds aanwezig op Lauwersoog.

Donateurs van de KNRM mogen met de reddingboten de Annie Jacoba Visser en de Palace Noordwijk mee varen, voor, tussen en na de demonstraties.

Daarnaast liggen de Insulinde, de Suzanna en de Dr.Ir.Sl.Louwes in de Visserijhaven voor rondvaarten, aan boord van deze drie schepen kunt u donateur worden. om zo het werk te steunen van de reddingsmaatschappij.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij