Skip to main content

SAR helikopter komt naar Lauwersoog

Datum: woensdag 11 maart 2015 | Sectie: Lauwersoog

Helikopterspektakel op Reddingbootdag (2 mei) in Lauwersoog

Twee keer een demonstratie van de KNRM Lifeguards en 's middags een hoist met de SAR helikopter boven de haven van Lauwersoog tijdens de Dag van de Garnaal en de Reddingbootdag op zaterdag 2 mei as.

's Morgens rond 11 uur 2 demonstraties van de KNRM Lifeguards met de reddingboten in de haven. 's Middags is de demonstratie met de SAR helikopter te zien vanaf de waterkant.

Mis dit niet, wees bijtijds aanwezig op Lauwersoog.

Donateurs van de KNRM mogen met de reddingboten de Annie Jacoba Visser en de Palace Noordwijk mee varen, voor, tussen en na de demonstraties.

Daarnaast liggen de Insulinde, de Suzanna en de Dr.Ir.Sl.Louwes in de Visserijhaven voor rondvaarten, aan boord van deze drie schepen kunt u donateur worden. om zo het werk te steunen van de reddingsmaatschappij.

Lauwersoog

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.