Skip to main content

Ons team vrijwillige redders heeft uitbreiding nodig

Datum: donderdag 28 januari 2016 | Sectie: Lauwersoog

Station Lauwersoog zoekt nieuwe collega's

De KNRM heeft als missie; Mensen redden, snel, professioneel en kosteloos, al sinds 1824.

Het station Lauwersoog beschikt over 2 goed uitgeruste snelle boten, aan de buitenkant de Annie Jacoba Visser, een tweemotorige reddingboot van de Valentijn klasse, op het Lauwersmeer is de Springbok gestationeerd, een eveneens tweemotorige open reddingboot van de Nicolaas klasse.

Ons team bestaat uit een schipper en plaatsvervangers, opstappers en aankomend opstappers. Daarbij worden zij ondersteund door de plaatselijke commissie en de walploeg. Alle teamleden zijn vrijwilligers. Er wordt wekelijks getraind en alle vrijwilligers worden degelijk opgeleid voor alle voorkomende taken.

Als je denkt dat is wat voor mij en je voldoet aan onderstaande voorwaarden, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

  • Je bent man of vrouw en bij aanmelding, tussen 18 en 45 jaar.
  • Woont in de regio en je kunt bij alarm binnen 15 minuten op Lauwersoog zijn.
  • Ons werk vindt niet alleen in het weekend en avonduren plaats, dus vragen we ook tijd van je overdag tijdens werkuren. Natuurlijk kan niet iedereen altijd beschikbaar zijn dus als je twee of drie dagen per week beschikbaar bent bij alarm, is dat voldoende.

Aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking met ons mooie werk, kan door een mailtje te sturen naar onze schipper Jentsje van der Molen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lauwersoog

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.