Skip to main content

KNRM station Lauwersoog ontvangt trouwe donateurs

Datum: zaterdag 07 november 2015 | Sectie: Lauwersoog

Bemanning eert dit jaar een record aantal 50 en 60 jarige donateurs.

Voorzitter Koos Wiersma van de plaatselijke commissie mocht dit jaar liefst 2 speldjes voor 50 jaar en 10 speldjes voor 60 jaar trouwe donateursschap opspelden.De KNRM waardeert deze trouwe donateurs, vandaar dat deze donateurs een uitnodiging kregen voor een bezoek aan het station van Lauwersoog.

Na de ontvangst en het officiële deel met koffie met gebak, gingen de donateurs met de reddingboten Annie Jacoba, Springbok en Suzanna het Wad op. Op het water gaf de bemanning een demonstratie "man over boord". Enkele van onze gasten hebben zelfs het roer zelf in handen genomen. De gasten waren opgetogen over de vaartocht en demonstratie.

Na terugkomst op Lauwersoog hebben we onder het genot van een drankje nog gezellig nagezeten in het bemanningsverblijf van het KNRM station op Lauwersoog, waar natuurlijk ook de oude verhalen nog weer los kwamen. Een geslaagde ochtend waarin wij duidelijk konden maken dat donateurs belangrijk zijn voor de KNRM en zeker als zij dit al 50, of zelfs 60 jaar zijn.

Lauwersoog

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.