Skip to main content

Zoekactie naar vermist meisje

Datum: vrijdag 09 maart 2018 | Sectie: Katwijk aan Zee

Afgelopen vrijdagavond heeft de bemanning van het kust hulpverleningsvoertuig de politie geassisteerd bij een zoekactie naar een vermist meisje in Wassenaar.

Het meisje was al enige tijd vermist waarna met verschillende hulpverleners werd gezocht in het gebied waar de fiets van het vermiste meisje was aangetroffen. De bemanning van het kust hulpverleningsvoertuig kreeg van de politie de opdracht om te zoeken in het duingebied.

Naast de politie zochten ook de KNRM Lifeguards Wassenaar, Brandweer Haaglanden - kazerne Wassenaar, Dunea, speurhonden en een politiehelikopter mee. Rond half elf kwam gelukkig het bericht dat het meisje in goede gezondheid gevonden was.

Hierop is de bemanning terug gekeerd naar het boothuis.

Foto's: Toon vd Poel

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.