Skip to main content

Tweemaal alarm voor vermiste zwemmer in Scheveningen

Datum: zondag 14 augustus 2022 | Sectie: Katwijk aan Zee

Zondag 14 augustus werd door de Kustwacht alarm gemaakt voor de reddingboten en kusthulpverleningvoertuig van KNRM Scheveningen en Katwijk aan Zee. 

De bemanning werd om 17.00 uur gealarmeerd voor een zwemmer die vermist zou zijn aan de noordkant van de pier in Scheveningen. Al vrij snel kwam het bericht dat deze zwemmer veilig de kant had weten te bereiken in goede gezondheid. 

Net toen de bemanning weg was van het boothuis volgde een tweede alarm voor een zwemmer vermist. De zwemmer van de eerste melding had aangeven niet alleen te zijn,waarna wederom alarm werd gemaakt voor beide reddingstations.

Eenmaal ter plaatse voor Scheveningen bleek alles in orde te zijn en kon de Katwijkse redidngbootbemanning retour reddingstation. 

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.