Tweemaal alarm voor vermiste zwemmer in Scheveningen

Tweemaal alarm voor vermiste zwemmer in Scheveningen

14 augustus 2022
Scheveningen

Zondag 14 augustus werd door de Kustwacht alarm gemaakt voor de reddingboten en kusthulpverleningvoertuig van KNRM Scheveningen en Katwijk aan Zee. 

De bemanning werd om 17.00 uur gealarmeerd voor een zwemmer die vermist zou zijn aan de noordkant van de pier in Scheveningen. Al vrij snel kwam het bericht dat deze zwemmer veilig de kant had weten te bereiken in goede gezondheid. 

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Net toen de bemanning weg was van het boothuis volgde een tweede alarm voor een zwemmer vermist. De zwemmer van de eerste melding had aangeven niet alleen te zijn,waarna wederom alarm werd gemaakt voor beide reddingstations.

Eenmaal ter plaatse voor Scheveningen bleek alles in orde te zijn en kon de Katwijkse redidngbootbemanning retour reddingstation. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij