Succes volle open avonden

Succes volle open avonden

17 augustus 2022
Katwijk aan Zee

Vorige week woensdag was de laatste open avond van dit jaar. Wij hebben genoten van alle belangstellenden die langs kwamen.

We hebben drie avonden mooi weer gehad en veel bezoekers een 'kijkje in de keuken' kunnen geven. Helaas kon de laatste open avond door een technisch mankement het varen met de reddingboot niet door gaan.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Rondom het boothuis was genoeg te zien voor jong en oud. Naast onze reddingboot en kusthulpverleningsvoertuig waren ook voer-/vaartuigen te zien van brandweer, politie, ambulance en reddingsbrigade! Ook konden aanwezigen terecht bij de Reddingwinkel voor artikelen aangaande het reddingwerk van de KNRM.

Halverwege de tweede en derde open avond werden de bezoekers getrakteerd op een gave demonstratie van de politie hondenvereniging Katwijk. Zij lieten het publiek zien hoe iemand aangehouden kan worden met een hond.

In totaal hebben wij vijf donateurs ingeschreven als 'Redders aan de wal'.

Mocht u deze open avonden gemist hebben dan hopen wij u volgend jaar weer te kunnen verwelkomen!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij