Skip to main content

Succes volle open avonden

Datum: woensdag 17 augustus 2022 | Sectie: Katwijk aan Zee

Vorige week woensdag was de laatste open avond van dit jaar. Wij hebben genoten van alle belangstellenden die langs kwamen.

We hebben drie avonden mooi weer gehad en veel bezoekers een 'kijkje in de keuken' kunnen geven. Helaas kon de laatste open avond door een technisch mankement het varen met de reddingboot niet door gaan.

Rondom het boothuis was genoeg te zien voor jong en oud. Naast onze reddingboot en kusthulpverleningsvoertuig waren ook voer-/vaartuigen te zien van brandweer, politie, ambulance en reddingsbrigade! Ook konden aanwezigen terecht bij de Reddingwinkel voor artikelen aangaande het reddingwerk van de KNRM.

Halverwege de tweede en derde open avond werden de bezoekers getrakteerd op een gave demonstratie van de politie hondenvereniging Katwijk. Zij lieten het publiek zien hoe iemand aangehouden kan worden met een hond.

In totaal hebben wij vijf donateurs ingeschreven als 'Redders aan de wal'.

Mocht u deze open avonden gemist hebben dan hopen wij u volgend jaar weer te kunnen verwelkomen!

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.