Trouwe donateursdag station Katwijk

Trouwe donateursdag station Katwijk

20 december 2022

Zaterdag 5 november was het de jaarlijkse  “trouwe donateursdag”.  Als station Katwijk hebben wij een aantal van deze trouwe donateurs van de KNRM in het zonnetje gezet die al 50 en zelfs 60 jaar ons reddingswerk steunen.

Onder het genot van koffie/thee met gebak werden zij welkom geheten en ontvingen zij daarna de bijbehorende zilveren (50 jaar) of gouden (60 jaar) speldjes met certificaat uit handen van de Plaatselijke Commissie.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Na een mooie uitgebreide presentatie van onze schipper gingen de donateurs met bemanning de zee op voor een kleine vaartocht met onze reddingboot, de Edith Grondel.

De ochtend werd in ons boothuis afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij zij door onze bemanning nogmaals bedankt werden voor hun trouwe steun aan de KNRM.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij